ONLINE REMBUGAN KARO PENGACARA



ONLINE REMBUGAN KARO PENGACARA

Nanging asring wong mung arep kanggo krungu apa lagi siap kanggo krungu

Mratelakake panemume, sing ora pas karo dhewe, padha ora ndelok utawa ndelok minangka salah. Mulane, sadurunge nglamar kanggo online saran saka pengacara perlu nyiyapake dhewe lan mikir bab ing ngisor iki:

Apa bener aku arep takon pengacara.

Yen aku bisa sedhela lan cetha njlèntrèhaké masalah dhewe.

Apa jenis jawaban aku nyana.

Yen aku wanted kanggo krungu konfirmasi sing temenan aku ngerti. Mungkin aku mung arep kanggo konfirmasi kesucian sandi.

Aku siap kanggo nampa mratelakake panemume, a pengacara sing ora pas karo sandi pribadi pendapat.

Apa aku arep kanggo apa nalika pengacara ora pas karo tampilan saka masalah.

Saka klien, ono kanggo»pengacara online», umumé gumantung ing keuntungan sing bakal nampa saka rembugan