FREE LEGAL SARAN ING REAL ESTATE



FREE LEGAL SARAN ING REAL ESTATE

Sampeyan perlu kanggo njaluk transaksi real estate (hadiah, sale, mortgage, partisipasi usaha ing construction). Utawa sampeyan duwe sembarang regejegan ing wilayah iki saka hukum (e.g, musuhan karo tukang, tanggi saka Teluk lan omah liyane musuhan).

Utawa sampeyan pengin kanggo privatize ing apartemen

Banjur mangerteni bab apa lan carane kita free legal saran ing real estate prakara bisa mbantu karo iki pitakonan angel.

Alasan kanggo ngupaya free legal saran ing real estate

Keamanan ing transaksi

Sampeyan wis krungu susah crita bab carane sawetara wektu sawise tuku omah, ngumumaké pewarise utawa sederek saka bakul sing sumurup apa-apa bab iku lan nyariosaken sing nuduhake saka kepemilikan.

Lan malah yen sampeyan mriksa legal»kemurnian»saka real estate dening Bank (contone, kredit), ana ora njamin keamanan saka transaksi, amarga Bank mung peduli bab kapentingan dhewe.

Kanggo nglindhungi dhewe saka bisa karu kahanan angsal property nampa saran legal ing real estate saka pengacara saka layanan. Setuju ing dhukungan lengkap saka transaksi karo preparation lan pendhaftaran dokumen perlu, mriksa sajarah saka apartemen utawa house, etc.

Pitulungan ing ngrampungi musuhan, real estate

Yen sampeyan sing ngadhepi karo kahanan konflik ing bab property (contone, karo pihak sing nduweni liyane, pewarise, nyewo, lan sapiturute), sampeyan bisa njaluk free saran ing real estate lan pakar bantuan saka kita pengacara sing bakal review pitakonan panjenengan lan bakal pitutur marang kowe carane nindakake, apa perlu kanggo bakal rampung kanggo dumunung ing regejegan.

Pitulungan nggayuh babakan dhuwit ganti rugi related kanggo Teluk apartemen

Teluk omah iku asring kasus ing bangunan apartemen, kang bisa kelakon minangka fault saka tanggi lan kotamadya layanan (contone, amarga malfunction saka gendheng).

Kanggo takon ing masalah indemnity, ngupaya saran legal real estate pokrol saka layanan kita. Ahli bakal pitutur marang kowe ngendi kanggo mbukak, apa dokumen kanggo klumpukne kanggo mbuktekaken kasunyatan Bay lan jumlah saka karusakan.

Solusi kanggo masalah ing partisipasi usaha ing construction lan musuhan karo gawe

Disualekno anyar (isih unfinished apartemen) uga ora kurang pamindhahan beboyo saka tuku omah-omahé kapindho. Yen sampeyan arep kanggo ketik kontrak karo pangembang, construction co-op, pengacara bakal dipriksa kontrak kanggo selaras karo kapentingan.

Yen jeksa agung bisa ngetokake kontrovèrsial wis wungu sawise kesimpulan saka kontrak spesialis kita bakal nindakake legal analisis saka kahanan, nyedhiyani rekomendasi kanggo mutusake masalah konflik.

Pitulungan ing koleksi lan preparation saka dokumen kanggo pendhaftaran mortgage, privatisasi

Yen sampeyan arep kanggo aplikasi kanggo hipotek, privatize omah umum, bakal padha ngadhepi pendjalok ngempalaken nomer akeh dokumen. Kanggo Orient sampeyan, apa dokumentasi sampeyan kudu ngupaya saran legal real estate free ing telpon. Specialist bakal njawab pitakonan lan menehi sampeyan perlu rekomendasi.

Kanggo sampeyan minangka saiki utawa mangsa pemilik, free legal saran ing real estate masalah a wis kasempatan kanggo ngelekake dhewe saka risiko bisa ing mangsa.

Irit wektu ing koleksi lan dokumen.

Dumunung ing regejegan karo paling sarujuk kasil

Nggawe panjalukan kanggo nampa rembugan free ing real estate lan njaluk pakar legal saran sawise sawetara menit pancen for free