WEBSITE FREE LEGAL BANTUAN



WEBSITE FREE SEPINDAH LEGAL

miskin (pendapatan per-kapita ngisor subsistence tingkat diadegaké ing wilayah);

invalids I lan II kelompok;

wong tuwa lan dipatèni wong sing manggen ing nulis perusahaan saka layanan sosial;

anak karo ora duwe kabisan, anak-anak yatim, anak kiwa tanpa care parental, uga minangka wakil yen padha alamat kanggo rendering free sepindah legal ing pitakonan disambungake karo nyediakake lan pangayoman saka hak-hak lan kapentingan sing sah kuwi anak;

pengarepan kanggo njupuk ing pendidikan kulawarga anak kiwa tanpa care parental, yen padha aplikasi kanggo free sepindah legal ing masalah related kanggo panggonan seko saka anak kanggo kulawarga kanggo rearing;

adopters, yen padha aplikasi kanggo free sepindah legal ing pitakonan disambungake karo nyediakake lan pangayoman saka hak-hak lan kapentingan sing sah diadopsi anak;

bocah cilik dianakaké ing institusi saka sistem nyegah saka watak cerobo lan nyinggung saka bocah cilik porsi sentences ing panggonan nyabut saka liberty, uga minangka wakil yen padha alamat kanggo rendering free sepindah legal ing pitakonan disambungake karo nyediakake lan pangayoman saka hak-hak lan kapentingan sing sah kuwi bocah cilik;

warga gerah saka kelainan mental, ing panentu saka care kesehatan mental, warga dikenali dening pangadilan minangka sanggup, lan sing legal wakil yen padha alamat kanggo rendering free sepindah legal ing pitakonan disambungake karo nyediakake lan pangayoman saka hak-hak lan kapentingan sing sah saka kuwi warga;

warga sing padha ing kahanan darurat, gawe piala, ilang omah, ilang rampung utawa sebagian, property liyane, mundhut saka dokumen; pasangan bojo, tuwane, anak korban saka bilai lan saka individu sing padha gumantung ing wong-wong mau;

warga, sing bangsa pribumi ing panggonan tradisional panggonan lan ekonomi tradisional aktivitas saka pribumi minoritas saka Krasnoyarsk wilayah, sing dijogo tradisional gaya urip, ngatur lan kerajinan;

anggota kulawargané servicemen, karyawan saka badan Urusan internal, karyawan saka layanan eksekusi saka paukuman, karyawan nasional njaga pasukan matèni (mati) ing kinerja pakaryan militèr (pakaryan resmi).