WEB SARAN LEGAL



SITUS WEB SARAN LEGAL

Iku bakal dadi ala yen sawetara pokrol enom mung praktek ing sesambungan karo klien, pancene nyoba kanggo menehi wong sawetara apik legal saran kanggo free, tanpa tanggung jawab kanggo jalaran. Iku akeh samsaya awon.

Akeh «hukum perusahaan» aku nglampahi akèh dhuwit ing dadi-disebut «website promosi» kanggo tembung «free saran legal», kanggo saben klik ing iklan padha cumadhang kanggo mbayar dhuwit nyata!