WEB POKROL ONLINE



SITUS WEB POKROL ONLINE

Situs web bisa dipérang dadi papat bagean.

Bagean page disebut «Layanan kanggo warga», lan nyedhiyani layanan legal lan legal informasi sing bakal dadi kapentingan utamané kanggo warga biasa. Iku kalebu saran legal, jawaban kanggo pitakonan panjenengan ing macem-macem wilayah saka hukum, layanan nggawe claims lan statements, uga migunani legal tips lan saran.

Nang bagian iki bakal dadi kapentingan kanggo kabeh warga sing perlu saran legal utawa legal pitulungan. Layanan lan saran kasedhiya gegayutan aturan saiki.

Utamané bagean iki kudu nyatet «pokrol Direktori», kang sampeyan bisa nemokake pengacara apik near panggonan panggonan, lan kita mesthi latihan «Awake pengacara», kang sampeyan bakal bisa kanggo nggunakake kabeh subtleties lan imperfections saka hukum ing sih sing.

Ing bagean liya kanthi irah-irahan «Layanan kanggo bisnis» presented dening kita legal layanan lan informasi sing bakal cocog kanggo bisnis cilik lan medium. Amarga ngandhut legal bahan lan saran bab bisnis, padha bakal dadi kapentingan ora mung kanggo sedaya wiraswasta, nanging buruh lan perusahaan. Uga kene sampeyan bakal nemokake free buku bisnis, kontrak lan dokumen liyane perlu.

«Layanan kanggo pokrol» iku judhul bagean katelu. Iku ngandhut gedhe jumlah saka informasi sing bakal migunani kanggo loro esthi pengacara, lan wong-wong sing mung sinau hukum. Kene sampeyan bisa nemokake legal artikel, legal karangan, legal kamus, pengadilan pancasan, free download lan maca buku lan hukum buku lan kabeh kode. Kene sampeyan uga bisa njaluk dhewe email lan website.

Ing papat bagean, kanthi irah-irahan «Miscellaneous» ngandhut macem-macem informasi sing nalika ora langsung disambungake karo syi ‘ ah, nanging, iku bakal migunani lan menarik kanggo sampeyan. Kene kaca pengabdian kanggo buletin saka situs, cuaca, ing rapat-rapat saka Parlemen, warta, legal forum, lan supayaD.