Tahanan Administratif



Ing tahanan administratif, wong wis dianakaké tanpa nyoba tanpa gadhah setya lan pelanggaran, ing latar sing padha utawa dheweke plans kanggo break hukum ing mangsa. Minangka langkah iki mestine kanggo bakal nyegah, iku wis ora watesan wektu. Wong wis nahan tanpa tindakan legal, kanthi urutan regional militèr komandhan, adhedhasar diklasifikasikaké bukti-bukti sing wis ora dicethakaké kanggo wong-wong mau. Iki godhong detainees helpless — madhep panyokro bowo sing ora dingerteni karo ora cara kanggo mbantah wong-wong mau, ora ngerti nalika padha bakal dirilis, lan kang tanpa daya, nyoba utawa didakwo. Ing gisik Kulon (ora kalebu Wétan Yerusalem), tahanan administratif wis digawa metu ing Urutan gegayutan Keamanan Pranata. Supaya empowers komandhan militèr saka West Bank, utawa liyane panglima kang daya wis delegated, kanggo panggonan individu ing tahanan administratif kanggo nganti nem sasi ing wektu, yen panglima wis»latar cukup kanggo pracaya sing alasan keamanan daerah utawa keamanan umum mbutuhake sing wong tartamtu bakal dianakaké ing tahanan». Yen, sadurunge mati saka urutan, ing komandhan militèr wis»latar cukup kanggo pracaya»sing padha alasan»isih mbutuhake penylametan saka detainee ing tahanan», kang bisa ngluwihi asli supaya kanggo tambahan periode enem sasi»saka wektu kanggo wektu». Supaya babagan Keamanan Pranata panggonan ana watesan ing sakabèhé wektu sing wong bisa dianakaké ing tahanan administratif, dadi tahanan bisa lengkap liwat lan liwat. Ing laku, iki ngidini Israel kanggo incarcerate Palestina sing wis ora wis didakwo saka apa-apa kanggo taun ing mburi. Individu dianakaké ing tahanan administratif kudu digawa sadurunge militèr hakim ing wolung dina — salah siji saka asli tahanan supaya utawa saka sawijining extension. Hakim bisa njejegaké supaya, nolak iku, utawa shorten wektu tahanan dipunatur wonten ing iku. Punapa mawon kaputusan militèr hakim ndadekake, loro detainee lan komandhan militèr bisa mréntahaké kanggo Pengadilan Militer saka Appeals, lan sesampunipun, kanggo High Pengadilan Kehakiman (HCJ). Pemeriksaan ing tahanan administratif pesenan sing dianakaké ing kamera, lan hakim sing dileksanakake kanggo nyetel aside biasa bukti hukum. Ing tartamtu, hakim uga»nampa bukti ing anané saka detainee utawa penasehate lan tanpa disclosing iku kanggo wong-wong mau», yen padha nggawe percoyo sing disclosing bukti uga»gawe piala keamanan daerah utawa public keamanan». Tahanan administratif saka warga Israel lan residents wis digawa metu ing Darurat Kakuwasan (Detentions) Hukum. Liwat taun, Israel wis digunakake iki ngukur marang saperangan warga Israel, kalebu pemukim. Iki frutas kasus, lan ing paling saka wong-wong mau, tahanan langgeng sawetara sasi. Wiwit Israel»disengaged»saka Gaza ing September, iku wis digunakake ing Internment saka Kabeh Combatants Hukum kanggo panggonan residents Gaza ing tahanan administratif. Langkah iki wis dadi adoh wis digunakake ing banget sawetara kasus. Pranata saka loro hukum iki sing padha ing pet kanggo wong-wong saka supaya militèr sing ditrapake ing gisik Kulon. Supaya babagan Keamanan kalebu Pranata-pranata sing ostensibly temenan kanggo nglindhungi administratif detainees, ing tetep karo akedik saka hukum internasional ing prakara iki, kang ngidini manggoni daya kanggo panggonan residents saka wilayah dikuwasani ing tahanan administratif mung ing langka, kahanan ngédap. Iki wis ora lèrèn Israel saka nggawe ekstensif nggunakake langkah ing Wilayah Dikuwasani. Israel ajeg nggunakake tahanan administratif lan wis, liwat taun, diselehake ewu Palestina konco dening bar kanggo suwé kiro-kiro saka pirang-pirang sasi kanggo sawetara taun, tanpa daya wong-wong mau, tanpa mulangi wong-wong apa padha dipuntudhuh saka, lan tanpa disclosing miturut omongane uwong bukti kanggo wong-wong mau utawa sing pokrol.

Sak pisanan lan kaloro intifadas, Israel dianakaké akeh atusan Palestina ing tahanan administratif, lan tokoh nyabrang, tandha kaping pirang-pirang ing taun (sak kapindho intifada). Durung nggunakake nyebar saka iki nemen ngukur ora dibuwang suwé wong-wong: Wiwit Maret, ora siji sasi wis musna dening tanpa Israel nyekeli ing paling Palestina ing tahanan administratif. Menapa malih, ing sawetara kasus, panguwasa nggunakake tahanan administratif minangka cepet lan gampang alternatif kanggo sentosa pidana, tinimbang kanggo nyegah mangsa bebaya. Iki occurs utamané nalika padha ora duwe bukti cekap kanggo dakwaan, utawa nalika padha ora arep kanggo mbukak bukti padha dinuga nduweni. Nggunakake iki saka tahanan administratif pancen dilarang lan babar blas blurs bédané antarane administratif nerusake sing dimaksudaké minangka calon, nyegah ngukur, lan pidana nerusake, kang waé iku punitive lan surut. Israel uga exploitasi iki ngukur kanggo nyegah Palestina kanggo sing panemu politik lan kanggo awake dhewe melu ing non-kasar kegiatan politik. Kajaba iku, ing watesan ing Urutan gegayutan Keamanan Pranata ing duration saka tahanan administratif punika tanpa guna, minangka tahanan bisa lengkap liwat lan liwat karo ora watesan wektu.

Kuwi ekstensi sing ora langka

Ing pungkasan Mei, kanggo kayata, Palestina kang padha dianakaké ing tahanan administratif ing Pakunjaran Israel Layanan fasilitas. Saka iki, wis dianakaké kanggo enem kanggo rolas sasi, meaning sing tahanan wis lengkap ing paling sapisan, lan wis dianakaké kanggo luwih saka taun, meaning sing tahanan wis lengkap ing paling pindho. Militèr supaya ora mbutuhake sing detainees bakal digawa sadurunge hakim, nanging iki ora sethitik kanggo nyegah penyalahgunaan saka langkah iki, lan tindakan hukum ing tahanan administratif sing biasane teras saka hukum review. Ing akèh-akèhé saka kasus, hakim nampa tuntutan ukum kang posisi lan sarujuk tahanan supaya. Miturut tokoh sing diwenehake dening IDF Juru, saka awal kanggo mburi juli, tahanan administratif pesenan padha ditanggepi.

Saka iki, (.) padha ekstensi ana pesenan

Mung (.) padha dibatalake dening pengadilan militer. Isih tahanan pesenan padha disetujoni, minangka nderek: (Cathetan: bedho antarane nomer total pesenan lan nomer saka pengadilan pancasan katon ing asli. Menapa malih, senadyan kita nyuwun, ing IDF Juru durung nyedhiyani karo tokoh bab Militèr Pengadilan Appeals). Menapa malih, hakim tansah nampa tuntutan ukum kang dikarepake sing bukti tetep rahasia kanggo»alasan keamanan nasional». Dening ngisor iki laku, hakim siji sing istiméwa kasedhiya kanggo ing tahanan administratif supaya menyang aturan sing nolak detainees wae kamungkinan saka soyo tambah a nimbali marang bowo. Ing secrecy saka bukti ngalangi detainees lan pitutur saka mrikso kualitas, veracity lan relevansi saka informasi digunakake marang wong-wong mau. Bener, militer hakim lan HCJ katetepan wis nyatakake, diwenehi rahasia, padha kudu isi roso sepi lan tumindak minangka nimbali kanggo detainees.

Nanging, statement iki ora mèlu munggah ing laku

Ing mayoritas kasus, hakim ora takon kanggo ndeleng ISA informasi, ora nliti ukum militèr gegayutan informasi sing mimpin kanggo tahanan, lan mung nampa bantahan presented kanggo wong-wong mau minangka kasunyatan. Menapa malih, ing pengadilan ing tahanan administratif, katetepan saka HCJ wis sarujuk sing iki minangka»extreme»ngukur sing kudu digunakake kanthi teliti, lan ing seng dudu langka mung. Padha sarujuk iku kudu digunakake mung kanggo nyegah lan tau kanggo punitive tujuan, lan mung nalika bebaya nuduhke khusus dening wong ing tahanan. Padha uga sarujuk sing tahanan administratif, kaya kabeh ngukur, iku tundhuk kanggo asas saka proportionality lan mulane kudu digunakake mung nalika miturut omongane uwong bebaya ora bisa nyegah liwat tindakan pidana utawa administratif langkah sing kurang kejem kanggo hak-hak manungsa. Pancet, katetepan wis ayating saklawasé kabeh tahanan administratif pesenan digawa sadurunge wong-wong mau. Daya kanggo incarcerate wong-wong sing wis ora wis didakwo utawa malah daya karo apa-apa kanggo suwé dhowo wektu, adhedhasar rahasia»bukti»sing padha ora bisa tantangan, iku nemen daya. Israel migunakake iku terus-terusan lan cetha, ajeg nyekeli atusan Palestina ing sembarang wayahe diwenehi. Negara ndadekake manawa kanggo ngutangi iki privasi a guise saka legality dening mrintahake pengadilan kanggo review saben tahanan supaya. Ing tindakan, detainees sing dituduhake dening penasehate padha bisa mréntahaké hakim kang kaputusan, lan pemeriksaan tindakake prosedural lan evidentiary aturan. Nanging, iki namung teras saka hukum review, minangka detainees ora duwe kesempatan nyata kanggo gunung cukup nimbali marang bowo. Nanging, pengadilan ajeg njejegaké ing tahanan pesenan. Ing mburi dina, militèr, Militèr Pengacara Umum kang Corps lan Negara Agung kang Kantor, militèr hakim lan katetepan saka HCJ Pengadilan kabeh complicit ing nggawe iki negara urusane