TUGAS PITUTUR

TUGAS PITUTUR Darurat sepindah legal Ngelingi: ing komplek kahanan legal ing paling pas wektune saran saka wewenang pitutur bisa nyimpen sampeyan saka akeh masalah. Sing tugas pitutur. Sak jam apa ing kantor kita legal kantor kanggo nyedhiyani darurat layanan legal sing tansah ing tugas pokrol