Texas Anak Support Pembayaran Kerep Takon Pitakonan Divorce Net

Nalika noncustodial tiyang sepah kudu mbayar dhukungan anak ing Texas, iku wis diwilang dening nikelaken mbayar tiyang sepah kang net income dening kukumipun persentasi diterangno ing ngisor iki. Pitungan saka net income wiwit karo tiyang sepah kang reged income, kang kalebu gaji, komisi, lembur mbayar, tips, bonus, kapentingan, deviden, income rental, income royalty, dateng income, income leren, cacat income, lan sumber liyane saka dana. Iku malah kalebu hadiah, hadiah, lan alimony saka sadurunge marriage. Iku paling apik kanggo ngetung income reged minangka tokoh taunan. Sawise tokoh kanggo income reged wis disetel, nyuda ing ngisor iki (uga komputer tahunan): asil tokoh