Tahanan Administratif

Ing tahanan administratif, wong wis dianakaké tanpa nyoba tanpa gadhah setya lan pelanggaran, ing latar sing padha utawa dheweke plans kanggo break hukum ing mangsa. Minangka langkah iki mestine kanggo bakal nyegah, iku wis ora watesan wektu. Wong wis nahan tanpa tindakan legal, kanthi urutan regional militèr komandhan, adhedhasar diklasifikasikaké bukti-bukti sing wis ora dicethakaké kanggo wong-wong mau. Iki godhong detainees helpless — madhep panyokro bowo sing ora dingerteni karo ora cara kanggo mbantah wong-wong mau, ora ngerti nalika padha bakal dirilis, lan kang tanpa daya, nyoba utawa didakwo. Ing gisik Kulon (ora kalebu Wétan Yerusalem), tahanan administratif wis digawa