Severance Mbayar

Severance mbayar ganti rugi juragan menehi kanggo pegawe sing wis glethakaken mati, kang proyek wis ngilangi, sing wis mutusaké kanggo ninggalake perusahaan liwat teknologi persetujuan, utawa sing wis parted cara karo perusahaan kanggo alasan liyane. Saliyane kanggo mbayar, severance paket bisa kalebu lengkap keuntungan, kayata insurance kesehatan lan outplacement pitulungan, kanggo bantuan pegawe aman posisi anyar. Severance mbayar ora diwenehake dening kabeh perusahaan, lan bisnis biasane jeksa agung bisa ngetokake severance mbayar ing kasus-by-cilik basis lan minangka dictated dening sembarang kontrak employment. Contone, nalika Superintendent Stan Babak sarujuk kanggo mundur saka La Cruces Sekolah Umum, New Mexico Umum Departemen Pendidikan