POKROL SARAN

POKROL SARAN Dina iki, saran legal pengacara, sampeyan bisa njaluk ngendi wae Wis dadi sedih kasunyatan sing woro-woro legal saran lan legal perwakilan plastered ing pinggir dalan cagak lan ing doorways. Iki, mesthi, ora mung harms ajining diri saka kabeh legal masyarakat, nanging uga ngancam kanggo inflict nyata karusakan kanggo wong-wong sing gampang diapusi warga sing nanggapi kanggo iklan kuwi. Nanging iki mung ing kawitan marketing misale jek sing pengacara wae tanpa masalah bisa kanggo maringi pitutur sampeyan ing sembarang legal pitakonan. Asring wong nelpon kita ing kantor utawa ing telpon seluler saka pengacara lan takon langsung, dening telephone, kanggo