Pengacara Telpon Kasus T Umum

Pengacara Ditulis karo Périodik Unsur. Kita asli Mesti-Njedhul Unsur desain. Iki dhuwur-energi t ngandhut unsur Lanthanum, Tungsten, Yttrium, lan Erbium. Lucu ironic buzzard agung nyekeli kertu bisnis sing ngandika Buzz Arid, Esquire ing tenan Dewey, Cheatem, lan Howe lan nomer telpon — nelpon prayer. Gedhe kanggo wong-wong sing tresna ora sopan sarcastic pengacara lawakan. Looking for a Unik Pengacara Hadiah Idea kanggo Tresna Siji utawa Dhewe. Iki lucu Pengacara sayings quote hobi desain es mbobol gedhe nalika nerangake kanggo patemon wong. Iki apik tenan lelucon hadiah kanggo Pengacara kanca-kanca, kolega utawa boss banget. Cocok kanggo ulang taun, karya ambal warsa,