Pemandangan angkara

Pemandangan angkara wae lokasi sing bisa digandhengake karo setya angkara. Pemandangan angkara ngemot bukti fisik sing pas kanggo diselidiki pidana. Iki bukti diklumpukake dening pemandangan angkara penyidik (CSIs) lan Hukum pelaksanaane. Lokasi angkara pemandangan bisa panggonan ngendi angkara njupuk panggonan utawa bisa dadi sembarang wilayah sing ngandhut bukti saka angkara dhewe. Pemandangan sing ora mung winates kanggo lokasi, nanging bisa wae wong, panggonan, utawa obyek sing digandhengake karo pidana tindak tanduk sing dumadi. Sawise pemandangan angkara wis katutup, iku penting sing ngukur sing dijupuk kanggo aman lan nglindhungi ing pemandangan saka ketularan. Supaya kanggo njaga integritas saka pemandangan, hukum pelaksanaane