NYS DCSS New York Anak Support

Yen taunan anak support layanan ragad iki withheld saka anak support akun antarane oktober, lan januari, ragad sing bakal dibalekake kanggo mbenerake kesalahan processing. Kanggo iki iku taun taunan anak support ragad mung, custodial tuwane karo anak support kebayar akun liwat Kantor New York City saka Anak Support Layanan bakal duwe taunan anak support layanan ragad withheld saka januari, -September. Anak support program menehi custodial tuwane karo pitulungan nggayuh financial support lan medical insurance jangkoan kanggo anak-anake dening panggonan tuwane, madegake paternity, madegake support pesenan, lan ngempalaken lan nyebarke pembayaran anak support. Sampeyan uga bisa nggunakake NY.gov ID saka Negara