Militer Pengacara — Militèr Agung Stephen Karnes

Jenengku Stephen P. Karnes, lan aku defend Prajurit, Nelayan, Marines, Airmen lan Pesisir Guardsmen donya ing militèr pidana prosecutions lan hukum lan administratif militèr prakara. S. Tentara Utama JAG Agung lan wis praktek hukum kanggo liwat rong puluh minangka nyoba nimbali pengacara. Laku iku pengabdian kanggo pidana nimbali lan militèr hukum. Aku wis kesah ing donya mbelo layanan anggota saka militèr prosecutions, lan aku siap kanggo defend sampeyan ora prakara sampeyan lagi ing ngendi porsi: Amerika Serikat, Eropa (Inggris, Jerman, Italia, Spanyol),Timur Tengah (Iraq, Kuwait, Qatar, Bahrain lan Mesir), Pasifik (Korea, Jepang, Okinawa, Hawaii), Afghanistan, utawa liyane kirim, basa, stasiun,