Jalaran saka bangkrut saka individu: orane tumrap sekolah saka prosedur, dokumen

oktober, ana legislative acara sing menehi pangarep-arep kanggo sukses resolusi saka kahanan kanggo warga sing ketemu piyambak ing kahanan financial angel — Federal Hukum No. -FZ desember, ‘Ing Amandemen menyang Hukum Federal’ Ing Insolvency (Bangkrut) ‘(hereinafter — Federal Hukum). Ing sambungan karo owah-owahan iki, warga sing ora wirausaha individu, duwe hak kanggo wara-wara piyambak, ing kahanan tartamtu, paranggelung. Bangkrut saka alam wong wis disebut marang kanggo kontribusi kanggo sukses lan, paling jahwéh, legal resolusi saka kahanan banget umum dina iki, nalika amarga kahanan utang iku biso kanggo mbayar siji utawa silihan liyane. Nanging bangkrut prosedur supaya prasaja, lan apa sing