ICA Mundhut saka Passport

Sampeyan kudu langsung laporan ilang passport kanggo ICA utawa, yen sampeyan ana ing luar negeri, mangga ndeleng passport ilang jaban rangkah. Passports sing dilapurake ilang ora bisa digunakake, malah yen mengko mbalekake. Yen sampeyan nindakake waras passport, sampeyan kudu nyerah iku kanggo ICA ing dina. Gagal kanggo nyerah mbalekake passport wis kesalahan. Wigati: ing Passports Tumindak (Bab), sampeyan kudu laporan ilang passport ing dina rusak iku. Disaranake sampeyan laporan iku langsung Sampeyan bakal perlu kanggo nyedhiyani dokumen asli lan resmi jarwan (kanggo dokumen ing basa liyane saka inggris), uga minangka salinan saka dokumen kanggo ICA kanggo nyegah. ICA ora nyetujui