Hukum Real Estate

Tembung real estate umume nuduhake kepemilikan utawa nggunakake tanah. Hukum Real estate iku cabang saka hukum perdata sing isine tengen kanggo nduweni, nggunakake, lan seneng tanah lan permanen wong-digawe tambahan ditempelake menyang. Hukum Real estate langsung utawa ora langsung merbawani paling kita ing basis saben dina, nggowo pengaruh kanggo kang duwe omah, renters, landlords, ngarep para panuku lan ebay ngarep. Ing Amerika Serikat, saben negara wis eksklusif ukum liwat tanah ing wates sawijining. Saben negara nduweni daya kanggo nemtokake wangun lan efek saka transfer saka properti nyata ing sawijining hak ukum. Minangka asil, negara hukum syarat beda-beda ngartekno saka negara