HUKUM PERUSAHAAN

PERUSAHAAN LEGAL «TENAN HUKUM»sing nyedhiyani layanan legal saka januari TENAN HUKUM nyedhiyani layanan legal kanggo èntitas legal lan individu, lengkap support legal saka klien bisnis utawa individu proyèk bisnis. Menehi consulting layanan lan dhukungan lengkap saka kabeh jinis saka transaksi Ngleksanakake riset legal, kalebu preparation saka pakar panemu ing macem-macem legal masalah, kalebu assessment bisnis lan property risiko. Antarane klien saka TENAN HUKUM kalebu bisnis construction, transportasi, panyulingan, perdagangan, lan institusi ilmiah lan organisasi. Fitur saka layanan legal ana kanggo legal èntitas kerumitan pendekatan kanggo saben klien. Salah siji saka aktivitas saka TENAN HUKUM kanggo nyedhiyani layanan Advisory related kanggo