Cara kanggo Njupuk Dual Kewarganegaraan

Karo sing istiméwa saka ‘stateless persons’ (sing individu tanpa kewarganegaraan hubungan kanggo sembarang negara), saben wong iku warga ing paling siji negara. Sampeyan bisa uga dadi warga yen negara ngawèhaké sawijining warga’ anak kewarganegaraan ing lair preduli saka ngendi bocah-bocah padha lair. Sampeyan bisa uga dadi warga liwat naturalization, kang melu proses aplikasi lan kritéria liyané, kayata nomer tartamtu saka taun saka panggonan, marriage kanggo warga, utawa investasi financial. Yen sampeyan kasengsem ing entuk kewarganegaraan dual, banjur ana sawetara opsi sampeyan bisa katon menyang