Bali Tax — Amerika Serikat

Tax ngasilake ing Amerika Serikat sing laporan ngajokake karo Internal Revenue Service (IRS) utawa karo negara utawa search tax koleksi agency (California Franchise Tax Papan, contone) ngemot informasi digunakake kanggo ngetung income tax utawa pajak. Tax ngasilake sing umume disiapake nggunakake formulir diwènèhaké dening IRS utawa liyane ditrapake taxing panguwasa. Ing Internal Revenue Kode ngasilake bisa diklasifikasikaké minangka salah siji ngasilake tax utawa informasi ngasilake, senadyan istilah ‘tax bali’ kadhangkala dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké loro jinis ngasilake ing pangertèn sing godhongé amba. Tax ngasilake, ing sempit pangertèn, ana lapuran saka tax ayahan lan pembayaran, asring kalebu informasi financial digunakake kanggo ngétung