Arbitrasi — Definisi, conto-Conto, ing Kasus, lan Pangolahan

Arbitrasi punika wangun Alternatif Résolusi Regejegan ing kang katelu bisa metu gegeran jeksa agung bisa ngetokake tanpa arep menyang pengadilan. Lan ora bot-sih pihak katelu, dikenal minangka Panengah, wis milih dening pihak kanggo ngrungokake sing cilik lan nggawe kaputusan. Rapat njupuk panggonan njaba pengadilan, nanging akeh kaya pangrungon, ing loro-lorone saiki mirengake opo lan bukti. Minangka arbitrasi wis disetel minangka cara relieving rame saka pengadilan tanggalan, kaputusan panengah ndadekake iku meh tansah final, lan pengadilan bakal mung arang reconsider prakara. Kanggo njelajah konsep iki, nimbang ing ngisor iki arbitrasi definisi. Proses arbitrase punika overseen dening profesional panengah, sing nggampangaké komunikasi