Apa Cara Tepat kanggo Alamat Pengacara

Bisnis nduweni kerep menehi hasil karo pengacara kanggo macem-macem prakara. Duwe jurusan hukum lan kang pengacara sing rong bab kang beda ora saben wong karo jurusan hukum bener njupuk utawa liwat negara bar ujian dadi esthi pengacara. Alamat pengacara mlaku dening pangerten prabédan ing antarane gadhah jurusan hukum lan kang dilisensi kanggo laku hukum. Kanggo esthi agung, sampeyan alamat wong-wong mau minangka ‘Esquire’ utawa ‘Agung ing Hukum.’ Kanggo salutations, sampeyan bisa nggunakake ‘Pak’, ‘Ms.’ utawa ‘Ibu’ ngiring dening sing jeneng. A Juris Doktor, utawa J. D, iku hukum jurusan, meaning wong wis dirawuhi lan lulus saka sekolah hukum. Iki padha