Apa Bagean Apartemen. Apartemen Guide

Aku salah siji saka wong-wong sing akeh lucked menyang sandi saiki apartemen ing mung wektu tengen. Ana bukaan lan aku iki looking, supaya iku ana temenan match digawe ing swarga. Aku ing banget panas tetanggan ing gulu saka alas lan ndhuweni lan nyewakake kene iku gampang dolar saben sasi — nanging ora kanggo kula. Sing kabeh thanks kanggo bab sethitik dikenal minangka Bagean omah, nggawe gedhe omah kasedhiya ing terjangkau saben wulan sewo. Ateges, Bagean kredit tax punika terjangkau omah rental program sing bisa duwe sawetara beda irah-irahan. Iku uga umum diarani minangka»tax omah kredit program»utawa»omah sedheng income tax kredit.»Ing