SARAN / ONLINE



PENGACARA LAYANAN ONLINE

Apa asas: customer lan contractor (nyata pengacara) sing ora dikenal kanggo saben liyane.

Legal pendhaftaran: nyimpen kabeh njamin legal lan tanggung jawab.

Keamanan: darmabakti saluran komunikasi, contact person: permanen mung pengacara profesional, lengkap siklus operasi.

Geografi saka klien lan panggonan rendering layanan: ora ana watesan.

Ing kabeh kahanan, utawa kegiatan wirausaha saka warga (legal pribadi) mbutuhake operasional utawa long-term pitulungan legal.

Ing kasus kaya mengkono kita nyedhiyani rahasia (anonim) pitulungan legal saka elektronik rembugan sadurunge gedhe-ukuran proyèk long-term.

Utami legal njamin kualitas layanan kita transfer kanggo customer saka kontrak asli lan tumindak ing rendering layanan legal karo free kothong Customer rincian sing bisa kapenuhan dening sampeyan karo ora mbalekaken kanggo us kapindho salinan saka kontrak.

Tambahan njamin: layanan mbayar istimewa dening transfer Bank, kang kita ora bakal ngerti sing mbayar, lan Customer ditampa kabeh dokumen perlu.