SARAN LEGAL ONLINE WATARA JAM



SARAN LEGAL ONLINE WATARA JAM

Format obrolan telpon utawa correspondence punika cocok mung kanggo lelungan: minangka pengacara, lan pengacara karo masalah. Ing telpon pengacara, contone, iku kamungkinan kanggo sedhela jawaban – iku kanggo menehi hasil karo masalah utawa ora, bisa kira-kira «ing ukuran saka masalah,» lan ngatur wektu lan panggonan patemon karo pengacara.

Email pengacara bisa menehi sawetara luwih rinci jawaban, minangka asring masalah ono, supaya pengacara ora mung tanggung jawab, yen kang bisa bantuan kula ing prakara iki, nanging sok-sok nyuwun clarifying pitakonan supaya klien lan pengacara kanggo kebak nyiapake kanggo rembugan ing patemon pribadi.

Nyiyapake langsung kanggo mesthekake yen pengacara iku dipercaya kanggo dadi siap kanggo ketemu karo Sampeyan «tengen saiki», senajan pilihan iki ora dipun tilar. Nanging, pengacara wis ngrancang kang karya jadwal kanggo dina ahead, kang, mesthi, sampeyan bisa tansah golek free «jendhela» ing supaya kanggo ketemu karo Sampeyan. Patemon uga bakal dianakaké minangka garis, lan ing trep neutral lokasi (kayata café) dening janjian karo pengacara. A riko menyang pengacara saka panggonan panggonan tilar ing sesuai karo syarat saka kode etika saka pengacara.