SARAN LEGAL



SARAN LEGAL

Kanggo meh satus taun minangka apa iku disebut tamba wis diuripake menyang global jeksa agung bisa ngetokake legal. Kedadean sosial, medis, budaya, dadi subyek saka legislative, pelaksanaane hukum, hukum lan legal alangan.

Minangka legal masalah tamba wong sing makarya ing macem-macem kahanan. Nalika dianggep wong-wong mau utawa bareng-bareng nyuda pain. Nalika gadhah fun. Nalika gerah saka kecanduan. Utawa welasan menyang gerah saka sing gedhe-gedhe tresna kecanthol ing jarum. Nalika sampeyan njaluk bantuan ing clinic. Utawa nggambarake ganja godhong ing scarves.

Lan uga nalika padha dipriksa kanggo nyelehake ing lantai ing klub wengi, dikirim kanggo ujian, dijupuk metu saka kanthong nandur paket saka wêdakakêna putih, sijine ing nyoba, rek medical perawatan, sangsoro saka hak-hak parental, ilang proyek.

Wong ndeleng hukum, utawa duraka. Korban risak hukum utawa sing perverted nggunakake.

Situs iki wis disusun minangka item baris hak-hak manungsa pitulungan. Kita tugas iku kanggo menehi saran, kanggo mulang keamanan teknologi, suggest tengen langkah kanggo nuduhake carane hukum bisa, kanggo netepke ing prospek. Kita nglindhungi hak, kabebasan-kabebasan lan kapentingan sing sah saben wong, dipandu dening Konstitusi, prinsip lan aturan saka hukum internasional.