Rusia kewarganegaraan: kahanan lan tata cara kanggo nggayuh



Akeh wong manca mikir bab kamungkinan saka nggayuh rusia kewarganegaraan. Ajeg proses iki ngenalaken akeh owah-owahan ngarahke ing simplifying cara. Sawetara wong sing biso kanggo nggunakake proses sederhana saka éntuk kewarganegaraan, nanging padha kudu gawe marem tartamtu syarat lan kahanan. Sampeyan kudu ngerti carane lan ing ngendi kanggo aplikasi, apa dokumen sing provisioned lan apa iku bener dibutuhake kewarganegaraan. Saben wong manca sing dijupuk kewarganegaraan saka Federasi rusia, bisa gumantung ing macem-macem, kapabilitas. Iki kalebu ing ngisor iki: Ana sawetara ana program sing ngidini kanggo njupuk rusia kewarganegaraan karo gaweyan tithik, nanging sing manca kudu syarat tartamtu. Saben manca kudu ngerti sing diwenehi kewarganegaraan saka Federasi rusia iku bisa mung ing kahanan tartamtu.

Kewarganegaraan saka Federasi rusia bisa temen maujud ing sawetara cara gumantung kasedhiya latar: Ing tinolak saka rusia kewarganegaraan uga kudu mlaku bakal ditanggepi, kanggo kang punika perlu kanggo ngirim khusus aplikasi kanggo FMS. Waiver sukarela mung, supaya ora ana cara kanggo meksa gagal kanggo meksa wong kanggo mratobat saka pratingkahé kewarganegaraan. Saben warga negara liyane nduweni kesempatan kanggo dadi warga saka Federasi rusia. Iki kudu mèlu prosedur sing bener kanggo nggayuh rusia kewarganegaraan. Iku kanggo nindakake sawetara orane tumrap sekolah sukses. Kabeh tumindak kudu digawa metu ing wektu nyata. Mangkono, proses cukup dawa, minangka saka tanggal saka pakaryan babagan penyimpanan file kanggo kewarganegaraan kudu pass ora kurang saka siji taun. Rusia kewarganegaraan mbutuhake preparation saka akeh dokumen lan nindakake akeh consecutive tumindak. Proses nggayuh kewarganegaraan saka Federasi rusia bisa dileksanakake miturut standar rencana utawa ing sederhana. Sederhana nggayuh rusia kewarganegaraan mung dileksanakake ing program khusus.

Iki kalebu resettlement saka sabangsa

Ing kahanan iki, ngartekno suda jumlah ing wektu sing sampeyan bakal duwe kanggo nglampahi kanggo kewarganegaraan. Miturut prosedur standar mbutuhake pelamar kanggo manggon ing Rusia ora kurang saka limang taun lawas karo penduduk saka Federasi rusia. Rusia kewarganegaraan saka anak iku uga adhedhasar prinsip iki. Tambahan, syarat: Dokumen diwenehi rusia kewarganegaraan iku perlu kanggo aplikasi kanggo nem sasi nganti pungkasan periode kesahihan saka ijin panggonan. Nalika proses bisa istimewa diwasa lan saged wong. Kanggo anak ing proses wis dileksanakake dening tuwane utawa biyung. Proses iki mung kasedhiya kanggo wong-wong sing pas syarat program resettlement saka sabangsa utawa program liyane. Kanggo wong-wong mau, wis ngartekno sederhana nggayuh rusia kewarganegaraan. Proses ora njupuk wektu akeh lan ora mbutuhake preparation saka akeh makalah. Kanggo Nggunakake iki sederhana prosedur bisa mung kategori tartamtu saka pelamar. Iki kalebu manca karo gati kanggo kahanan: Kanggo nemtokake apa tartamtu manca kanggo nggunakake cepet prosedur, kang dianjurake kanggo takon karo an experienced pengacara. Biasane pengungsi saka CIS bisa aplikasi iki rencana, minangka sing rusia native speakers. Status iki diutus sawise maringaken Komisi, uga minangka kang dites ing wangun tulisan. Tambahan, ana kuwi kesempatan kanggo wong liyane ing kahanan tartamtu. Hak kanggo nampa rusia kewarganegaraan ing sederhana prosedur kasedhiya: Kabeh ndhuwur manca wong duwe kesempatan kanggo entuk manfaat saka proses sederhana njupuk rusia kewarganegaraan. Yen iku mokal kanggo manca kanggo nggunakake simplified rencana, kang bakal duwe kanggo nindakake langkah consecutive saka prosedur standar. Saben tataran wis dhewe nuansa, supaya iku penting kanggo sak tenane ngerti aturan saka proses. Manca nalika nyebrang tapel wates kudu duwe visa utawa passport. Saka residents saka negara-negara sing Khusus anggota Uni, dibutuhake internal passport. Liwat sabanjuré dina saka tanggal rawuh ing negara, migran kudu menehi kabar rawuh, FMS.

Yen sampeyan nyewa apartemen utawa tetep