Reorganisasi



Reorganisasi proses dirancang kanggo revive musna trenyuh utawa bangkrut tenan. Reorganisasi melu restatement saka aset lan ayahan, uga minangka nyekeli wuwus karo tukang kredit ing urutan kanggo nggawe aransemen kanggo ngramut utang. Reorganisasi wis nyoba kanggo ngluwihi gesang saka perusahaan madhep bangkrut liwat aransemen khusus lan di toto maneh ing supaya kanggo nyilikake kamungkinan saka kahanan kepungkur reoccurring.

Reorganisasi bisa uga tegese owah-owahan ing struktur utawa kepemilikan saka perusahaan liwat dados setunggal utawa consolidation, spinoff disualekno, transfer, recapitalization, utawa owah-owahan ing identitas utawa struktur manajemen. Kuwi usaha tenanan uga dikenal minangka ‘di toto maneh.’ Jinis kawitan saka reorganisasi ngawasi dening pengadilan lan fokus ing toto maneh perusahaan duit sawise bangkrut.

Sak iki wektu sing perusahaan wis direksa saka claims dening tukang kredit

Sawise bangkrut pengadilan tembé-mburiné rencana reorganisasi, perusahaan bakal nyusuki tukang kredit kanggo sing paling apik saka sawijining kemampuan, sarta nyusun sawijining duit, operasi, manajemen lan apa wae liya iku dianggep perlu kanggo revive iku. USA bangkrut hukum menehi perusahaan umum pilihan kanggo reorganizing tinimbang liquidating. Liwat Bab bangkrut, perusahaan bisa renegotiate sing utang karo wong sing tukang kredit kanggo nyoba kanggo njaluk luwih apik syarat-syarat.

Bisnis terus operasi lan karya menyang repaying utang sawijining

Iku dianggep drastic langkah lan proses komplek lan larang. Perusahaan sing ora duwe pangarep-arep saka reorganisasi kudu lunga liwat Bab bangkrut, uga disebut»liquidation bangkrut.»Reorganisasi biasane ala kanggo pemegang saham lawas lan tukang kredit, sing bisa uga bakal kelangan wujud bagean utawa kabeh sing investasi. Yen perusahaan muncul kasil saka reorganisasi, iku uga jeksa agung bisa ngetokake anyar enggo bareng, kang bakal ngilangke metu sadurunge shareholders. Yen reorganisasi kasil, perusahaan bakal liquidate lan ngedol mati wae isih aset. Shareholders bakal pungkasan ing baris kanggo nampa sembarang neruske lan biasane bakal nampa apa-apa kajaba dhuwit ngiwa liwat sawise mbayar kredit, senior tukang kredit, bondholders lan preferred simpenan shareholders. Jinis liya saka reorganisasi luwih kamungkinan kanggo dadi warta apik kanggo kang nyekel saham ing sing wis samesthine kanggo nambah kinerja perusahaan. Kanggo dadi sukses, ing reorganisasi kudu nambah perusahaan kaputusan-nggawe kapabilitas lan eksekusi. Jinis iki saka reorganisasi bisa njupuk panggonan sawise perusahaan nemu CEO anyar. Ing sawetara kasus, jinis liya saka reorganisasi iku ngisaratke kanggo pisanan jinis sing. Yen perusahaan kang nyoba ing reorganizing liwat soko kaya setunggal punika kasil, iku bisa sabanjure nyoba kanggo ngatur maneh liwat Bab bangkrut