REMBUGAN FREE ONLINE



REMBUGAN FREE ONLINE

Sampeyan arep kanggo defend panjenengan legal hak, sampeyan perlu legal bantuan saka qualified specialists ngangap karo pitakonan saka hukum.

Free saran legal cara sing paling trep kanggo sampeyan sanalika bisa kanthi telpon, online utawa ing wong.

Tenan hukum menehi qualified pitulungan ing nglindhungi hak, loro fisik lan legal pribadi.

Kita nyedhiyani dhukungan lengkap saka awal kanggo mburi saka résolusi regejegan, melu ing perwakilan saka institusi banking lan fiskal panguwasa, negara institusi.

Nalika legal rembugan free

Iki ngidini sampeyan kanggo njlentrehake masalah hubungane saiki aturan saka negara kita lan luar negeri. Konsultasi sing ana dening highly trampil pokrol sing ahli ing lapangan hukum.

Kita defend hak-hak lan kabebasan-kabebasan saka klien kita, makili kapentingan ing negara badan, institusi saka sembarang tingkat lan jinis.

Kita operate ing aturan saiki

Uga makili kapentingan kita klien dening power of attorney kanggo kinerja sah wujud tumindak — kanggo mlebu dokumen saka macem-macem jinis. Ing dhaftar panjarwa layanan kita kalebu pitulungan ing kumpul informasi, bukti-bukti ing kasus sing bakal bantuan ngatasi cilik ing sih ing tataran saka tindakan ing pengadilan utawa ing tataran pambuka.Kajaba iku, kita nyedhiyani ing ngisor iki layanan legal:

nindakake perwakilan saka kapentingan lan pangayoman saka hak-hak legal ing pengadilan lan liyane negara badan;

melu ing preparation saka prosedural dokumen: claims, appeals, statements saka pratelan lan liyane;

mréntahaké kanggo pengadilan ing cilik saka disagreement saka klien karo keputusane pengadilan, mréntahaké marang tumindak saka pejabat ing orane tumrap sekolah saka pengadilan lan wis nyoba.

Tenan hukum mbantu kanggo defend hak-kalebu kanggo nduweni saka kendaraan ing macem-macem kahanan: nalika nggawe kendaraan laka karo partisipasi ing sembarang peran, ing cilik saka tumindak ilegal saka polisi khayal imposition saka nggoleki utawa sawijining nilai, extortion dhuwit saka wakil saka panguwasa.

Anggota kita tenan, qualified pokrol sing nyedhiyani dhukungan lengkap ing resolusi masalah lan musuhan karo macem-macem agensi lan organisasi, kayata perusahaan insurance, financial badan, bank-bank