Pokrol’ hooliganism



IKU misale jek sing bagean saka legal masyarakat ing Pakistan punika ngengkel kanggo ngetokne carane ora kanggo perang siji cilik. Paling anyar demo iki ana ing Faisalabad, kang wis sekseni rowdy prilaku saka pengacara ing akeh sadurungé kesempatan uga. Dawane dirilis ing media nuduhake klompok pokrol assaulting lan ketoke banget sipil wakil komisaris on Wednesday. Pokrol padha nuduhake ing sih saka madegake bench saka Lahore High Pengadilan in Faisalabad, Punjab kutha paling gedhé kaloro. Gambar wis mimpin kanggo universal paukuman, lan ing Friday, pokrol gadhahanipun kanggo klompok tartamtu getun kedadeyan. Nanging search tiyang ingkang golek warta ngomong sing kemungkinan saka iki ‘njaluk ngapura’ kang pisanan langkah menyang njamin sing pokrol saiki bakal shun panganiaya nalika padha protest sing rodo slim disambungake minangka tumindak paling anyar saka hooliganism kanggo sawetara kabutuhan politik lowongan felt dening mulya anggota saka garis. Ngageti fisik anggempur ing pamaréntahan pejabat wis disambung menyang pemilu bar ing kutha ing ora-banget-adoh mangsa. Ing wektu, iku wis ngandika, tansah ketemu pengacara ing luwih agitated negara saka biasanipun, lan nggusah antarane sawetara calon kanggo mbuktekaken sing diverifikasi kanggo garis dewan kantor bisa mimpin kanggo kahanan kikuk.

Iki pandhedhesan sing digawe dening witness akun sing wakil komisaris kang panyerang klebu sinau disik sing vying kanggo salah siji saka ndhuwur slot saka Faisalabad bar asosiasi. Informasi tabet mung carane akeh bisa ing saham ing garis pemilu lan carane nekat pokrol sing kanggo skor titik liwat wong liya, utawa carane sabar padha bisa kanggo ngamanake Lahore High Pengadilan bench kanggo awake dhewe ing kutha.

Yen tau ana cilik saka sapa mbayar prohibitive rega kanggo sing dipilih, iki iku

Alesan ngapa pokrol wis dadi hooligans amarga ora ana kritéria entri