PITUTUR



PENASEHATE

Karo profesi luwih rumit. Dadi, sanalika sawise lulusan kanggo dadi notaris bakal ora bisa. Posisi iki diutus kanggo warga karo sing luwih dhuwur pendidikan legal, dilatih kanggo periode saka ora kurang saka siji taun ing negara kantor notaris utawa pribadi notaris, liwati ujian kualifikasi lan gadhah lisensi kanggo notarial aktivitas.

Kanggo dadi Jaksa, iku perlu ora siji taun kanggo karya minangka assistant Jaksa utawa selidik. Sawise iku wis bisa diwenehi kirim Wakil Jaksa. Lan mung sawise wektu tartamtu (asring 10-15 taun), ing ngarsane saka profesional kuwalitas, sampeyan bisa count ing Jaksa kang dhingklik.

Dalan angel kanggo judhul pengacara. Iku bakal njupuk sawetara taun kanggo karya liwat paralegal, lan pass qualified Komisi. Lan kanggo entuk ajining diri saka kualitas dhuwur spesialis menang kabeh kasus, kamungkinan kanggo njupuk akeh taun.