PITUTUR SIPIL CILIK



PITUTUR KASUS SIPIL

Sing paling umum profil saka pengacara – sipil. Iku serves kanggo pokrol pengadilan, notaris, pokrol, legal layanan bisnis. Siswa njupuk negara hukum, bakal bisa ing mangsa kanggo karya ing pemerintah lan organisasi umum. Pidana profil ngandika kanggo dhewe: iku ngajari mangsa penyidik. Cathetan sing milih profil ora ateges sing lulusan Universitas ora bakal bisa kanggo nindakake ing mangsa ing wilayah liyane.

Mesthi, pendidikan legal ing macem-macem universities beda-beda gumantung. Dadi, sing Luwih dhuwur school of Economics prepares pokrol karo bias ing bal ekonomi, supaya latihan sing melu pemblokiran gedhe saka ekonomi lan legal disiplin. Ing MGIMO, emphasis ing hukum internasional, supaya siswa sinau sajarah, hubungan internasional, ekonomi internasional, hubungan internasional umum lan pribadi hukum.