PITUTUR SIPIL CILIK


PITUTUR KASUS SIPIL

Ing taun pisanan siswa ngrungokake Kamanungsan subjek: filsafat, sosiologi, budaya pasinaon, logika. Minangka profesional disiplin sing mulang teori lan sajarah negara lan hukum, sah miturut ukum hukum, sipil, administratif, hukum pidana.

Aktivitas saka pokrol wiwit ing katelu, papat kursus

Papat wilayah utama: hukum pidana, hukum negara, sipil lan internasional.

Sing paling umum profil saka pengacara — sipil.

Iku serves kanggo pokrol pengadilan, notaris, pokrol, legal layanan bisnis

Siswa njupuk negara hukum, bakal bisa ing mangsa kanggo karya ing pemerintah lan organisasi umum.

Pidana profil ngandika kanggo dhewe: iku ngajari mangsa penyidik

Cathetan sing milih profil ora ateges sing lulusan Universitas ora bakal bisa kanggo nindakake ing mangsa ing wilayah liyane.

Mesthi, pendidikan legal ing macem-macem universities beda-beda gumantung. Dadi, sing Luwih dhuwur school of Economics prepares pokrol karo bias ing bal ekonomi, supaya latihan sing melu pemblokiran gedhe saka ekonomi lan legal disiplin. Ing MGIMO, emphasis ing hukum internasional, supaya siswa sinau sajarah, hubungan internasional, ekonomi internasional, hubungan internasional umum lan pribadi hukum