PITUTUR ING OMAH MASALAH



PENGACARA ING OMAH MASALAH

Nguripake kanggo pengacara ing omah Urusane (musuhan) kasil mutusake masalah konflik utawa regejegan disambungake karo real estate

Pengacara nggantosi kapentingan ing orane tumrap sekolah sadurunge nyoba lan tindakan pengadilan.

Ing phase nyoba, pengacara ing omah Urusane menehi lengkap legal analisis saka kahanan klien, develops a strategi kanggo tumindak bisa dijupuk kanggo maksimum pangayoman saka kapentingan saka klien.

Ing cilik saka impossibility saka mecahaken omah cilik (regejegan) ing cara tentrem, pengacara resorted kanggo pangayoman saka klien kang kapentingan ing pengadilan utawa agensi hukum pelaksanaane liyane, panguwasa utawa search poto-pamaréntah.

Pengacara kanggo omah regejegan-omah pengacara

Omah kasus pengadilan (musuhan) kalebu kabèh kategori kasus:

musuhan bab pangenalan saka tengen kepemilikan ing bab apartemen, omah, villas, garages, non-latar omah.;

saka musuhan related kanggo kesimpulan, perubahan lan mandap kontrak saka advertisement, hadiah, ijol-ijolan.;

musuhan bab divisi saka apartemen utawa omah;

debat babagan alam semesta lan eviction;

luwih.

Pengacara ing omah Urusane (musuhan) ing Ibukutha nyedhiyani layanan ing ngisor iki:

Legal analisis cilik;

Nyediakake klien macem-macem opsi kanggo mutusake masalah kahanan;

Ing perwakilan saka klien kanggo hukum tataran saka utang regejegan;

Preparation saka statements saka pratelan lan prosedhur dokumen pengadilan, preparation saka keluhan, pitakon.;

Pengadilan ing pengadilan;

Ing mréntahaké saka pancasan ing pengadilan saka mréntahaké lan liyane pengadilan;

Pitulungan saka penasehate ing tataran saka tindakan pelaksanaane