PITUTUR ING KASUS ADMINISTRATIF



PENASEHATE KANGGO URUSANE ADMINISTRATIF

Meh saben dina saben kita salah siji cara utawa liyane kanggo bisa karo panguwasa — nglamar layanan, referring kanggo panguwasa lokal, nggawe document wae, nampa pensiun utawa gaji, etc

Supaya kontak karo administratif apparatus bakal gagal ora ana warga, ora organisasi, ora pemilik.

Ngerti hukum lan sistem aturan tartamtu sing mung agung experienced ing prakara administratif.Nyoba kanggo dumunung ing kasus related kanggo resiko saka hukuman legal, pelaksanaane administratif, konflik lan musuhan disambungake karo salah pendekatan kanggo prakara administratif

Punika sababipun dene ing layanan saka pengacara ing kasus administratif asring mung perlu. Perusahaan kang pokrol nyedhiyani layanan legal:

pangayoman lan perwakilan karo pengadilan lan agensi pelaksanaane hukum ing kasus administratif nyinggung;

legal saran ing kasus administratif;

pitulungan legal lan consulting ing nglanggar Aturan lalu lintas lan pembalap kang lisènsi panjabutan;

mréntahaké kaputusan ing nggawa administratif tanggung jawab, ing pangenalan saka kaputusan ilegal;

pangenalan saka pengadilan, pesenan, tumindak, tumindak lan aktif saka panguwasa lan search poto-pemerintah lan pejabat kabeh utawa bener;

familiarization karo bahan cilik lan berkembang strategi kanggo pangayoman saka kasus administratif;

preparation saka kabeh jinis administratif dokumen: claims, statements, kabotan, pandonga, keluhan, claims etc.

Nalika nglamar kanggo aid legal kanggo pokrol saka perusahaan Sampeyan njaluk dipercaya obat ing kahanan apa wae