PITULUNGAN LEGAL KANGGO DIPATÈNI



PITULUNGAN LEGAL KANGGO DIPATÈNI

Free saran legal bisa bantuan wong dipatèni mung ing kasus nalika sampeyan kudu kanggo njlentrehake sawetara pranata-pranata saka hukum kasedhiya ing sembarang kahanan tartamtu tengenD. Sing, ing kasus ngendi iku ora dibutuhake kanggo luwih karya saka pengacara utawa hukum resolusi saka kahanan.

Daerah cabang saka «Association konsumen» siap kanggo nyedhiyani dipatèni lan kulawargané layanan legal ing syarat-syarat kang luwih, lan ing sawetara kasus free.

bantuan legal

Subsidi sepindah legal — profesional pitulungan legal kanggo wong ing kasus tartamtu kanthi utawa sebagian dening negara.

Kanggo karakteristik saka sistem subsidi sepindah legal sing unsur ing ngisor iki:

Panampa saka subsidi sepindah legal:

ngrugekke klompok sosial ing mbetahaken pangayoman dening negara (karo ora duwe kabisan mental, wong-wong miskin, dipatèni, anak tanpa care parental, lsp .);

wong sing golek piyambak ing kahanan legal related kanggo watesan saka hak-hak baku lan kabebasan-kabebasan (di songko lan dipuntudhuh saka kadurjanan, wong subyek kanggo deportasi, lsp .);

korban saka angkara;

individu kemampuan kanggo nolak kang ing regejegan wis cetha ora ing kemampuan saka mungsuh (a wong pribadi marang Corporation).

Subjek sing bisa diutus tanggung jawab kanggo nyediakake subsidi pitulungan legal (sadhiya) sing dipérang dadi:

pribadi — individu lan organisasi digunakake ing layanan legal pasar, ditondoi dening mekanisme poto-governance lan pribadi logistics infrastruktur;

jaringan khusus negara legal Biro digawe lan dibiayai dening negara, nyediakake pitulungan kanggo kabeh wong-wong sing sarat kanggo nampa iku ing beyo saka negara;

organisasi masyarakat lan liyane nonprofits — sing biasane ing beyo saka philanthropists lan sukarelawan. Ing kajaba iku kanggo subsidi sepindah legal asring nindakake fungsi kanggo kang panentu saka layanan legal iku salah siji saka komponen (pitulungan kanggo disadvantaged kelompok sosial, lan supaya ing).

Panentu saka sepindah legal:

bisnis;

preparation saka sembarang dokumen legal;

perwakilan saka kapentingan ing hubungan karo panguwasa umum lan pengadilan;

implementasine saka bukti-kumpul

Ombone saka subsidi:

kebak;

sebagean.