PERWAKILAN ING PENGADILAN



PERWAKILAN ING PENGADILAN

Warga duwe hak kanggo tumindak sing Urusane ing pengadilan wong utawa liwat wakil. Pribadi partisipasi ing bisnis saka warga ora deprive wong saka tengen kanggo duwe sabab iki wakil. Organisasi bisnis sing ing pengadilan dening badan tumindak ing kakuwasan diwenehake kanggo wong-wong mau dening hukum, liyane legal tumindak utawa constituent dokumen, utawa wakil. Panguwasa saka bisnis anjog organisasi, didhukung dening dokumen certifying resmi status sing wakil, lan yen perlu constituent dokumen.Ing atas saka liquidated organisasi ing pengadilan tumindak minangka wakil sah saka liquidation Komisi.

Wakil ing pengadilan bisa saged wong gadhah mlaku ditanggepi kakuwasan ing nganakake bisnis, kajaba kanggo ing ngisor iki èntitas (karo sing istiméwa saka kasus sing partisipasi ing proses minangka wakil saka cocok badan utawa wakil legal):

hakim;

ing selidik;

agung.

Miturut prosedural hukum ing pengadilan nunjuk pengacara minangka wakil ing cilik saka anané saka wakil saka Responden, panggonan panggonan kang ora dingerteni, lan ing kasus liyane dipunatur déning hukum.