Pengangguran Keuntungan



Federal sipil karyawan manggon ing Pennsylvania lan digunakake kanggo agensi federal ing negara liya kudu kontak sing negara kanggo file dhisikan pratelan. Federal karyawan sing glethakaken mati minangka asil saka pamaréntah federal mati bisa ngajukake aplikasi kanggo UC keuntungan.

Sawise sampeyan mlebu menyang berkas aplikasi, sampeyan bakal nampa luwih instruksi tartamtu kanggo federal mati. Yen sampeyan ora bisa kanggo file online, mangga nelpon Pennsylvania UC Pusat Layanan ing.

dening federal juragan

Klompok iki dianggep dadi furloughed lan bisa dadi layak kanggo pengangguran rugi.

kanggo layanan dileksanakake sawise tanggal desember

Amarga iki individu bakal digunakake full time, padha ora bakal dianggep nganggur utawa furloughed.

Karyawan iki ora layak kanggo pengangguran rugi

Federal karyawan furloughed minangka asil saka federal mati kudu disiapake kanggo nyedhiyani paystubs diwiwiti karo juli kanggo nggampangake pakaryan babagan penyimpanan file saka aplikasi. Mbayar stubs diajukake kanggo aplikasi bayaran kanggo pratelan sing digunakake minangka affidavit nganti bayaran sing ditampa diverifikasi dening juragan. Individu sing dianugerahi bali bayaran dening juragan, kanggo padha minggu padha ditampa pengangguran rugi keuntungan, bakal tundhuk kanggo mbayar maneh saka pengangguran rugi keuntungan. Nalika sampeyan bali kanggo karya, mungkasi pakaryan babagan penyimpanan file kanggo minggu(s) sing resuming panjenengan karya normal jam (malah yen sampeyan ora ana kang mbayar)