PENGACARA TENGEN



PENGACARA HUKUM

Pengacara spesialis ing lapangan hukum. Panjenengané pirsa hukum lan peraturan, mangerténi carane nggunakake wong-wong mau lan bisa mulangi wong-wong kerja liyane. Pakar ing lapangan hukum, kang bisa njupuk sembarang legal posisi saka pengacara kanggo ngadili. Iku perlu kanggo njupuk jurusan hukum.

Emergence saka lapangan iki kawruh wis dumadi ing Kuna Roma. Iku kene sing muncul pisanan wakil saka hukum – cartridges. Kanggo wong-wong mau resolusi saka musuhan lan hukum kegiatan iki konsep langsung lan lay ing pundak saka imam. Kanthi tekane saka cartridges kawruh legal wis dikembangaké kanthi cepet. Kawitan, daya saka kaputusan lay ing pundak saka kaisar, raja lan kepala Negara.

Industri wis ngalami évolusi, muncul minangka pertahanan lan penuntut. Padha lair pengadilan lan sistem hukum. Liwat wektu hukum wis dikembangaké ing industri ngembake. Ing basis kanggo hukum iki agama, mung ing angger-angger saka kitab Suci padha pisanan hukum. Padha digawe ing aturan, kang manungso nderek kanggo dina iki. Perkembangan saka hukum wis alon, introduksi saka hukum dening Tsar Peter Pisanan. Iku kang diparingi munggah kanggo pangembangan saka legal sektor negara kita. Banjur ana pengadilan revolusi. Mung sawise iku kita tak legal struktur, cedhak modern.Saiki, hukum sudhut cabang saka kawruh lan kabisan. Iku kalebu kabeh sistem hukum, kawruh saka hukum lan aturan legal lan cara saka ngontrol wong-wong mau cetha mbukak minangka individu lan diatur struktur.