PENGACARA, PENGACARA



PENGACARA PENGACARA

Ing legal aktivitas saka bunder saka profesi banget sing godhongé amba: pengacara, penasehat legal, pengacara, Jaksa, hakim, notaris

Supaya apa padha duwe ing umum lan apa pengacara bedo saka pengacara.

Sambungan antarane pengacara lan pengacara sing loro aktivitas disambungake karo panentu saka pitulungan legal kanggo klien.

Beda utamané ngapusi ing kasunyatan sing profesi legal ora aturan khusus, lan, pigura, tetep tartamtu syarat ora

Kanggo profesional aktivitas, pengacara kudu mung duwe jurusan hukum, ora tambahan sertifikasi sing dibutuhake.Ing wektu sing padha pengacara kanggo diwenehi certificate saka tengen kanggo pembelaan perlu saliyane kanggo luwih pendidikan legal, uga duwe pengalaman ing lapangan hukum kanggo ing paling rong taun, pass ujian kualifikasi, ngalami latihan khusus, kanggo njupuk sumpah agung. Kajaba iku, hukum»Ing pembelaan lan pembelaan»(hereinafter — Hukum) uga, diwenehi syarat bab incompatibility karo aktivitas saka pengacara lan ban ing tumindak saka pembelaan kanggo kelompok tartamtu saka individu.

Kados pengacara, pengacara tumindak sing diatur dening khusus tumindak legal. Mangkono, hukum nemtokake dhaftar pakaryan saka pengacara, kalebu: nagara ing sumpah saka agung lan Aturan legal etika, nagara agung-klien hak istimewa, pancet asil dandan saka tingkat profesional, larangan kanggo serat kapentingan saka klien lan liya-liyane. Kanggo nglanggar pakaryan kukumipun, jeksa agung bisa dianakaké tanggung jawab munggah kanggo nyabut hak kanggo melu ing laku legal.

Ing wektu sing padha, pengacara wis akeh pesawat luwih saka instruments kanggo ngleksanakake efektif pitulungan legal, antarane kang agung-klien hak istimewa lan agung kang request. Agung-klien hak istimewa njamin rahasia ing hubungan antarane klien lan pengacara, amarga tegas hukum stipulates larangan saka pambocoran saka agung-klien hak istimewa pengacara lan staff kantor.

A pengacara kudu ngetik menyang kapisah persetujuan karo klien bab rahasia. Nanging malah persetujuan kuwi ora njamin pangayoman legal informasi ditampa dening pengacara tanpa status pengacara, ing proses profesional kang kegiatan.

Kanthi bantuan saka pengacara request pengacara bisa tambahan ngumpulake informasi perlu kanggo nyedhiyani pitulungan legal kanggo klien, hukum stipulates ing syarat prentah saka hukum panjalukan kanggo sing kanggo kang iku ono lan netepake hukuman kanggo godha iku