PENGACARA ING OMAH URUSANE



PENGACARA ING OMAH URUSANE

Omah regejegan iki unquestionably salah siji saka paling leukemia musuhan legal, kang diiringi dening padudon lan scandals, ing sing melu minangka gunggung wong ora di kenal lan sederek cedhak. Alesan kanggo iki sing biaya dhuwur saka omah lan kepinginan saka wong duwe gendheng liwat panjenengan sirah, utamané yen wong liyane panggonane ora kasedhiya lan kang ilang hak kepemilikan utawa nggunakake latar, uga ing kasunyatan nguripake menyang wong tanpa tartamtu panggonan. Kanggo supaya ora iki.

Ana asring kahanan nalika wong iku kadhaftar, nanging ora manggon ing apartemen kanggo dangu ing sambungan karo sukarela departure liyane manggon lan nyewo liyane kudu mbayar keperluan kanggo absen.

Kene mengkene hak kanggo pratelan pembatalan saka hak kanggo nggunakake apartemen utawa house.

Mbalikke mengkono — wong ing apartemen, nanging piyambakipun boten pareng kanggo nggunakake

Kene ana hak kanggo pratelan bab semesta.

Ana kasus ing ngendi salah siji apartemen ngarep kanggo sawetara kulawargané lan ana konflik babagan nggunakake fasilitas tartamtu (kamar). Ing kasus iki, loro-lorone pihak duwe hak kanggo takon pengadilan kanggo nemtokake urutan kang nggunakake latar lan dibagi akun pribadhi.

Yen Sampeyan sing diwènèhaké wong, sing wis ora maksud kanggo manggon lan ora urip ing apartemen, kang ana ing formal latar (needed gratis kanggo employment, lan sapiturute), Sampeyan duwe hak kanggo ngenali pengadilan iki warga ora ndarbeni hak kanggo nggunakake latar.

Sampeyan minangka pemilik saka apartemen dipindhah menyang apartemen saka nyewo ing kontrak employment (asring, ing umum parlance, kaping diarani rental persetujuan, amarga subyek saka lease non-latar omah lan recruitment saka komersial — omah), nanging kedadean ditetepake dening wektu padha nolak kanggo ninggalake latar — tengen kanggo usulan kanggo eviction saka apartemen dikuwasani ing kontrak employment.

Profesional saran legal saka pengacara ing omah masalah (omah agung) utawa pengacara ing omah masalah (omah pengacara) bakal bantuan njupuk originally posisi bener ing kahanan tartamtu lan supaya kesalahane wadhi.

Carane kanggo mutusake masalah omah regejegan ing cilik. Njaluk asli ing website free rembugan omah pengacara pengacara kanggo pitakonan ing ngisor iki:

pangenalan saka tengen nggunakake latar;

privatisasi saka apartemen utawa omah;

bagean saka akun;

pangayoman saka hak-hak pemilik saka latar;

pangenalan saka tengen kepemilikan saka apartemen utawa house manggon bebarengan ing urutan kasuksesan; ing urutan watesan; obyek saka construction ora sah.

invalidation saka transaksi karo latar omah;

pangenalan estopped nggunakake latar: kontrak sosial hiring, kontrak free nggunakake; mantan anggota saka pemilik kang kulawarga;

pangenalan wis angsal hak kanggo nggunakake latar omah;

eviction saka apartemen utawa house; obah ing apartemen utawa ngarep omah;

netepake urutan nggunakake latar