PENGACARA



POKROL

International Union (Persemakmuran) saka pengacara umum organisasi, lan internasional non-pemerintah umum Association.

International Union (Persemakmuran) saka penasehat ukum didegaké ing taun minangka asil saka reorganisasi Uni pokrol saka USSR karo dhukungan saka pokrol saka sangang Negara saka mantan Uni sovyèt.

Dislametaké utama Internasional Persemakmuran pokrol wis resolusi saka masalah panyiapan lan pangembangan saka manca hubungan etnis legal organisasi (hubungan), tatanan saka wujud pengaturan bagéan saka koleksi masyarakat sipil, uga minangka posisi saka penasehat ukum ing tingkat internasional minangka sawijining pasukan karo kang kanggo bakal reckoned.

International Union (Persemakmuran) saka penasehat ukum dianggo ing paling sought sawise ing modern legal masyarakat wilayah:

kerjasama karo international, nasional, regional kumpulan, asosiasi lan organisasi non-profit saka pengacara;

tatanan saka sumber daya informasi ing lapangan pembelaan;

sinau lan distribusi saka pengalaman saka anjog pokrol saindhenging donya;

organisasi internasional seminar, congresses lan konferensi;

partisipasi ing melu diatur dening internasional asosiasi saka pokrol konferensi, seminar, mau, rapat-rapat;

gampang ijol-ijolan pengalaman saka pokrol saka negara sing beda-beda;

organisasi saka ijol-ijolan tamu saka pokrol antarane non-mediawiki asosiasi saka pengacara ing macem-macem negara lan wilayah;

mbeta metu sawijining umum legal ujian normative tumindak, circulation saka negara badan lan organisasi umum, ningkataké pembangunan saka aturan ing pengacara kegiatan lan profesi legal;

pangayoman saka hak-hak lan kabebasan-kabebasan, kaurmatan lan kamulyan saka sawijining anggota