ONLINE REMBUGAN KARO PENGACARA



ONLINE REMBUGAN KARO PENGACARA

Apa bener aku arep takon pengacara?

Yen aku bisa sedhela lan cetha njlèntrèhaké masalah dhewe?

Apa jenis jawaban aku nyana?

Yen aku wanted kanggo krungu konfirmasi sing temenan aku ngerti? Mungkin aku mung arep kanggo konfirmasi kesucian sandi?

Aku siap kanggo nampa mratelakake panemume, a pengacara sing ora pas karo sandi pribadi pendapat?

Apa aku arep kanggo apa nalika pengacara ora pas karo tampilan saka masalah?

Saka klien, ono kanggo «pengacara online», umumé gumantung ing keuntungan sing bakal nampa saka rembugan.