MUSUHAN



PEGAWE MUSUHAN

Jinis-jinis saka pegawe musuhan dening padudon katelu:

individu pegawe musuhan — nalika padha mengaruhi kapentingan karyawan individu;

bebarengan pegawe musuhan — nglibatno kabeh kekiyatan kerjo (contone, gagal dening juragan bebarengan persetujuan) utawa bagéan (kapisah struktural bagean).

Jinis saka pegawe hubungan saka kang padha njedhul (njedhul saka subyek saka pegawe hukum):

pegawe musuhan njedhul saka pelanggaran saka employment sesambetan (contone, nanging non-pembayaran saka bayaran, ilegal buyaran, wektu tundha nerbitake ngrekam employment, lan sapiturute);

pegawe musuhan njedhul saka pelanggaran saka hubungan langsung related kanggo buruh, etc .:

njedhul saka nerbitake saka hubungan nanging organisasi lan manajemen pegawe. Contone, juragan mbutuhake implementasine saka pegawe standar, ora digawe dening teknologi proses, utawa mbutuhake kabeh produksi proyek pegawe performs ing jangkah ngluwihi kacepetan normal saka tugas eksekusi, utawa ora nerbitaké pegawe saka karya nganti ora nepaki produksi assignment, lan T. p., lan buruh ing pengadilan wis dikenali panjaluk iki sing ilegal;

njedhul saka pelanggaran saka employment hubungan kanggo juragan. Contone, pangadilan bisa nyuwun ilegal ngaku saka employment;

njedhul saka nerbitake saka sosial kemitraan hubungan. Contone, juragan ora nglakokaké bebarengan persetujuan lan pegawe ing pengadilan mbutuhake eksekusi saka pranata sawijining. Biasane, pelanggaran iki mimpin kanggo bebarengan pegawe regejegan, nanging kapentingan sing bisa nglindhungi lan saben pegawe individu;

njedhul saka nerbitake saka hubungan ing bagéan saka karyawan (utawa wakil badan) ing manajemen organisasi. Contone, juragan adopts peraturan search tanpa idin utami trade Union organisasi;

njedhul saka nerbitake saka hubungan ing latihan profesional, lan retraining linuwih latihan kanggo juragan. Contone, juragan mbutuhake pegawe kanggo mbayar kang fees utawa netepake periode wektu uji cobo, marang sukses learning;

njedhul saka nerbitake saka hubungan ing materi tanggung jawab kontrak pegawe. Contone, juragan ing nglanggar hukum pegawe biaya pegawe lengkap karusakan ing keluwihan saka gaji saben, dening sawijining keputusan;

njedhul saka nerbitake saka hubungan pengawasan lan kontrol. Dadi, juragan lan pegawe bisa mréntahaké marang ilegal aplikasi saka ngukur administratif tanggung jawab kanggo nglanggar aturan saka buruh pangayoman, pihak bisa mréntahaké marang tumindak ing diselidiki laka, yen padha ora setuju karo sawijining isi lan temonan;

njedhul saka nerbitake saka hubungan ing resolusi saka pegawe musuhan. Contone, partai sing ora setuju karo keputusane saka Komisi ing pegawe musuhan, mréntahaké marang iku kanggo pengadilan lan juragan ing pengadilan kanggo ngenali serangan ilegal;

njedhul saka nerbitake saka hubungan ing wajib insurance sosial. Contone, juragan nolak kanggo mbayar pegawe rong dina lara cuti, senadyan hukum page telung dina mbayar dening juragan, lan buruh wis dipeksa kanggo nguripake kanggo CCC.