Militer Pengacara — Militèr Agung Stephen Karnes



Jenengku Stephen P. Karnes, lan aku defend Prajurit, Nelayan, Marines, Airmen lan Pesisir Guardsmen donya ing militèr pidana prosecutions lan hukum lan administratif militèr prakara.

S. Tentara Utama JAG Agung lan wis praktek hukum kanggo liwat rong puluh minangka nyoba nimbali pengacara. Laku iku pengabdian kanggo pidana nimbali lan militèr hukum. Aku wis kesah ing donya mbelo layanan anggota saka militèr prosecutions, lan aku siap kanggo defend sampeyan ora prakara sampeyan lagi ing ngendi porsi: Amerika Serikat, Eropa (Inggris, Jerman, Italia, Spanyol),Timur Tengah (Iraq, Kuwait, Qatar, Bahrain lan Mesir), Pasifik (Korea, Jepang, Okinawa, Hawaii), Afghanistan, utawa liyane kirim, basa, stasiun, utawa camp. Yen sampeyan perlu experienced, agresif agung kanggo nglindhungi hak, aku siap kanggo defend sampeyan, apa iku kanggo Pengadilan-tukang Pencak, NJP Artikel, Administratif Misahake Papan, utawa militèr liyane prosedur. Yen sampeyan perlu perwakilan kanggo njaluk ngrekam didandani, perang sabdhoning, utawa rembugan karo printah ing sawetara disiplin utawa personel tumindak, aku kene kanggo sampeyan. Nelpon kula toll free kanggo rembugan free saka cilik. Militèr bakal nggawa sanget aset kanggo metokake ing sampeyan minangka nylidhiki, prosecutes, lan banjur sakathahing sampeyan kanggo maksud apa buktiaken utawa illegality impropriety. Minangka kuwi cilik, sing uga-kang menehi saran kanggo ngupaya metu kuwat pemain sing bakal nglindhungi hak-hak lan perang kanggo kapentingan. Menehi kula telpon yen experienced, agresif militèr agung iku sing arep ing sudhut. Mugi sumber daya ing ngisor iki bakal ngeculaké ing paling sawetara cahya ing sembarang militèr legal prakara sing uga wis pitakonan. Mangga review asil aku wis ngrambah kanggo sandi klien ing Kasus Kepungkur bagean, utawa mung klik Jinis saka Kasus Ditangani bagean saka dhaftar ing sisih kiwa. Maca ing unsolicited komentar sandi mantan klien gegayutan layanan ing Paseksen Klien bagean. Aku seneng nganggo sing gegayutan karo kasus tartamtu lan ngadeg jejere yen sampeyan siyap kanggo perang kanggo hak