Meteng Jinis Keuntungan: Carane Jinis Sak Meteng Apik kanggo Kesehatan lan Bayi kang Apa Nyana



Sampeyan lan partner bisa uga wis kathah saka kamar turu mau nalika padha nyoba kanggo ngandhut. Nanging saiki sing lagi ngandhut, raos menyang jinis mungkin ora cukup supaya suta. Iku aman? Iku bisa kanggo nindakake iku mulyo? Lan ndhuwur kabeh, iku malah worth iku yen sampeyan lagi kroso kesel lan rodo mung conk metu awal. Jawaban kanggo pisanan loro iku resounding ya. (Minangka kanggo katelu, uga, sing siji isih munggah kanggo sampeyan.) Anggere sampeyan lagi kroso munggah kanggo iku lan panjenengan dhokter wis ora marang kowe digunakake, iku luwih saka oke kanggo duwe jinis ing saindhenging kabeh meteng. Apa liyane, jinis sak meteng nerangake karo sawetara cantik manis tunjangan. Kene wolung keuntungan saka meteng jinis sing mung bisa nggawe wektu ing amben malah luwih apik. Sampeyan bisa uga kudu raring kanggo pindhah nanging isih duwe leladen sing jinis bisa piye wae babras bayi. Iku wektu kanggo tos sing metu jendhela. Kajaba praktisi ngandhani yen ana alesan kanggo tetep metu saka karung, jinis sak meteng iku sampurna aman. Dadi, aja padha sumelang, sampeyan ora babras bayi ing sembarang cara, utawa nambah resiko kanggo infèksi (assuming partner panjenengan ora duwe STD). Lan duwe orgasme ora munggah kemungkinan kanggo gogrog utawa pegawe preterm. Surging hormon bisa ngirim drive jinis sing luwih dhuwur tinimbang biasanipun. (Sanadyan yen sampeyan lagi mung ora kroso iku, sing normal banget.) Malah luwih apik. Kabeh sing ekstra aliran getih menyang vulva bisa nginggilaken sensitivitas, supaya sampeyan bisa nemu luwih kuat sensations lan mambu. Sampeyan bisa malah nemokake kesenengan zona sing durung malah ora ngerti sampeyan wis. Kang rampung elated bab impending mbendel mbokmenawa wis ora lèrèn saka kadang kroso penasaran, weepy utawa ditekan (thanks, hormon.). Meteng bisa dadi emosi roller lemek kang duwe rodha, nanging jinis bisa dadi dalan gedhe kanggo decompress lan mung dadi ing wayahe. Plus, oxytocin mundhak sing rawuh nalika sampeyan orgasme boosts raos katresnan lan rasa seneng, nggawe sampeyan aran malah nyedhaki kanggo partner. Mung supaya sampeyan ngerti, Apa Nyana bisa entuk komisi saka shopping pranala klebu ing kaca iki. Ora mung bakal meteng jinis ora babras sethitik siji, nanging akeh sing tunjangan sing teka cara bakal nindakake samubarang kang becik kanggo bayi banget. Kanggo kayata, kobong kalori sawetara ekstra bisa nggawe iku dicokot luwih gampang kanggo sampeyan kanggo supaya entuk kakehan bobot sak meteng, lan sistem imun kuwat bisa bantuan tameng dheweke saka efek saka kadhemen utawa flu.

Luwih raos apik kanggo sampeyan tegese bayi wis kapapar kurang hormon kaku kaya kortisol. Lan sing bisa duwe impact positif ing siji sethitik pembangunan loro sadurunge lan sawise lair. Kasunyatan: akeh padharan bisa uga pungkasanipun nggawe sawetara saka favorit posisi cantik ora adil.

Ora kanggo sumelang, sanadyan

Isih ana kathah cara kanggo njaluk iku ing sing bakal aran apik kanggo loro sampeyan lan partner. Lan sawetara wong-wong mau bisa dadi anyar kanggo sampeyan meaning sing meteng jinis bisa dadi seneng kesempatan kanggo eksprimen. Sampeyan bisa uga nyoba meteng-loropaken jinis posisi kaya sisih-lying, wong wadon ing ndhuwur, lan mburi entri kanggo dadi paling narik kawigaten. Nanging aran gratis kanggo njelajah karo partner kanggo ndeleng apa liya karya. Anggere sampeyan lagi nyaman, apa-apa kang padha game. Mung supaya lying ing bali kanggo dawa banget ing wektu. Gadhah orgasme spurs uterus panjenengan kanggo kontrak. Kajaba sing lagi nearing buntut-mburi meteng lan awak siap kanggo miwiti birthing proses, iki kontraksi ora kuwat cukup kanggo nggawe sampeyan pindhah menyang pegawe. Nanging sepisan bayi nemtokaken sing iku mung bab pindhah wektu, romp ing karung bisa kanggo mindhah iku bebarengan (sanadyan iku ora tansah, supaya ora bakal kuciwa yen boten mengkono). Nanging yen sampeyan lagi munggah kanggo jinis ing -minggu tandha, ana ora ana alesan ora kanggo pindhah iku. Kuwat lantai bangkekan bisa bantuan nyiyapake awak kanggo loro babaran lan recovery sing rawuh sesampunipun. Lan orgasms sing cantik fun cara kanggo muni wilayah sing. Kanggo malah luwih saka lathian, nyoba mengkono Kegels sak jinis. Sampeyan bakal kumpa munggah otot sing malah luwih lan bisa munggah ing penggalihipun dhumateng faktor kanggo loro sing. Supaya anggere sampeyan lagi kroso munggah kanggo iku, njaluk sibuk. Kajaba dhokter ngandhani yen, gadhah jinis sak meteng ora mung rampung aman, iku apik kanggo sampeyan, panjenengan partner lan malah bayi. Lan yen sampeyan duwe pitakonan utawa uneg-uneg ing sembarang titik sak meteng, nggawa wong-wong mau munggah karo panyedhiya kesehatan care kanggo nyetel atine ing ease. Saka Apa Nyana tim editor lan Heidi Markoff, penulis saka Apa Nyana Nalika Sampeyan lagi Dikarepake. Kesehatan informasi ing situs iki adhedhasar ing peer-dideleng jurnal medical lan highly ajeni organisasi kesehatan lan institusi kalebu Amérika College of Obstetricians lan Gynecologists, Pusat pangendhalian lan Panyegahan Penyakit lan American Academy of Pediatrics, sarta Apa Nyana buku dening Heidi Markoff. Pendidikan kesehatan isi ing Apa Nyana dideleng dening kita tim ahli kanggo dadi munggah-kanggo-tanggal lan ing baris karo paling anyar adhedhasar bukti medical informasi lan ditampa pedoman kesehatan, kalebu medically dideleng Apa Nyana buku dening Heidi Markoff. Situs iki tundhuk karo Honchoed standar kanggo dipercoyo informasi kesehatan. Iki isi pendidikan ora diagnostik medical utawa saran. Nggunakake situs iki tundhuk kita syarat-syarat panggunaan lan kabijakan privasi.

Apa Nyana