LEGAL SUPPORT



SUPPORT LEGAL

Format

Part-wektu (jarak). Kanggo saben 12 bagean duwe kanggo ndeleng video (saka 15 menit kanggo jam), maca buku Bab lan sawetara tambahan artikel lan netepake salah siji utawa luwih tes. Mesthi wis loro lampu assignments ing wangun saka karangan karo salib-mriksa.

Syarat

Mesthi ora mbutuhake kawruh khusus lan dirancang khusus kanggo non-pokrol: teknisi, ngirit, wirausaha lan sapa sing kepengin kanggo miwiti bisnis dhewe.