LEGAL SUPPORT


SUPPORT LEGAL

Kita bakal nerangake apa hukum lan angger-angger bisnis, ing wangun apa sing digawe lan carane padha bisa (nggawe tawaran, ngrekrut karyawan, mbayar pajak). Siji mesthi ing rong bagéan: ing tangan siji, iku dianggep standar legal pitakonan saben hebat (ora kudu Internet); ing tangan liyane, menehi bagean pengabdian kanggo inovasi (sukan ibukutha transaksi, intellectual property).

Format

Part-wektu (jarak).

Kanggo saben bagean duwe kanggo ndeleng video (saka menit kanggo jam), maca buku Bab lan sawetara tambahan artikel lan netepake salah siji utawa luwih tes

Mesthi wis loro lampu assignments ing wangun saka karangan karo salib-mriksa.

Syarat

Mesthi ora mbutuhake kawruh khusus lan dirancang khusus kanggo non-pokrol: teknisi, ngirit, wirausaha lan sapa sing kepengin kanggo miwiti bisnis dhewe