LEGAL SARAN KANGGO LALU LINTAS LAKA



LEGAL SARAN ING LAKA

Guide, bab tumindak ing laka:

Yen ana sing tatu – nelpon Ambulans.

Sanalika sawise laka, nerusake ing sesuai karo angger-angger 2.5. Aturan saka dalan – mandeg lan ora tutul mobil, nguripake weker; ora mindhah sembarang obyek sing duwé pranala menyang laka lan ora supaya wong liya nindakake iku.

Ora tiba kanggo persuasion «kanggo ngerti tanpa Polisi», dadi manawa kanggo nelpon polisi.

Ngrekam kabeh saksi saka laka.

Ora nuduhake polisi kang ora nggatekke saka aturan saka Protokol pengawas bisa kanggo nggunakake.

Apa ora ninggalake inspektur piyambak karo partai liyane kanggo laka.

Ora nuduhake banget kawruh apik saka hukum lan urutan saka pendhaftaran kendaraan laka. Cilik ngilangi saka inspektur polisi ing preparation saka Protokol bisa mbantu ing mangsa kanggo ngatasi cilik ing sih.

Priksa manawa kabeh karusakan kanggo kendaraan wis direkam ing menit.

Ora mlebu dokumen kang tegese fault yen iku wis ora kasebut yen sampeyan ora setuju karo keputusane saka pengawas lan sanalika bisa, kontak qualified agung.